Kompanija Forever Living Products

Forever Living Products – kompanija za vaše zdravlje!

 

Forever Living Products osnovan je 1978. godine, Scottsdale-u, Arizona,
največi proizvođač i ditributer Aloe Vera prizvoda.


FOREVER LIVING PRODUCTS – kako je sve počelo?

Forever Living Products  počinje 1978. godine u Arizoni. Zahvaljujući poduzetničkom duhu i želji za poslovnom slobodom ali i zdravijem životu.  Dovela je gospodina Rexa na ideju da osnuje tvrtku koja bi samostalno funkcionirala, od proizvodnje do distribucije! Do tvrtke koja bi pružala svojim djelatnicima da napreduju i sami sebi osiguraju stabilnu budućnost! Forever Living Products im je za to obećao osigurati kvalitetne proizvode! Odluka o vlastitom uzgoju Aloe Vere Barbadensis Miller, biljke božice među ljekovitim biljem, te proizvodnja visokokvalitenih proizvoda od nje bila je odlična poslovna odluka!


FOREVER LIVING PRODUCTS – danas!

Forever Living Products danas je milijarderska tvrtka koja posluje u preko 150 zemalja svijeta! Proizvodi preko 250 proizvoda za njegu i  ljepotu tijela, ali i one bitnije – za poboljšanje zdravstvenog stanja organizma! Danas FLP u svojoj mreži suradnika ima preko 10 milijuna ljudi koji predano i motivirano rade i svojim radom osiguravaju sebi sigurnu i financijski stabilnu budućnost! Veličina plantaža Aloe Vere i količina uzgojenih biljki dovela je Forever u sam svjetski vrh! Danas Forever pokriva preko 95% tržišta proizvodnje artikala od Aloe Vere, a zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji zaslužila je sve certifikate i oznake najkvalitetnijih proizvoda od Aloe Vere!


FOREVER GIVING!

Kvaliteta proizvoda i stabilnosti poslovanja, Forever Living Products se može i pohvaliti velikom ulogom u dobrotvornim projektima.  Od 2009. postoji i Forever Giving, koji je osnovan kako bi pomogao svim svojim suradnicima i partnerima da sudjeluju u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna.

Forever je partner različitim svjetskim dobrotvornim organizacijama koje pomažu u borbi protiv  siromaštva i gladi! Također pomaže u unapređivanju adekvatne medicinske pomoći, prvenstveno za djecu. Sudjeluje i u pomaganju zajednicama nakon posljedica prirodnih katastrofa.

Zbog toga je Forever Living Products toliko velika kompanija! Ne zbog financijskog stanja na tržištu, ne zbog broja poslovnih suradnika, već zbog duše i srca koja ju obilježava! Prvenstveno se tako odnose prema svojim zaposlenicima, a zatim i prema zajednici i potrebitima! Sve to zahvaljujući osnivaču gospodinu Rexu Maughanu koji je i sam takav!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *