Forever Freedom

Forever Freedom – Otkrivamo tajnu za jake kosti i hrskavicu!

Forever Freedom

Forever Freedom udružuje Aloe veru, tvari koje pomažu u održavanju pravilna rada zglobova i pokretljivosti, i ukusni okus narančina soka. Uzeli smo glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat-dva prirodna elementa poznata po pomoći u održavanju zdrave funkcije zglobova . Sve to spojli smo s našim stabiliziranim gelom Forever Aloe Vere. Tome smo dodali vitamin C te MSM, glani izvor prirodno dostupnog sumpora. Sumpor je potreban da bi tijelo očuvalo zdrava vezivna tkiva te funkciju zglobova.

Glukozamin-sulfat i hondroitin-sulfat prirodne su tvari koje pomažu u očuvanju strukture i pravilne funkcije hrskavice. Održavaju taj prirodni “amortizer udaraca” vlažnim. Također pomažu u zadržavanju tekućine za podmazivanje unutar zgloba i održavanju potrebne viskoznosti, dopuštajući jednoj površini da slobodno kliže preko druge. Kako tijelo stari u manjoj je mogućnosti proizvestite prirodne elemente potrebne za zdravlje hrskavice, što dovodi do trošenja zglobova.

Forever Freedom izvor je preporučene količine glukozamin-sulfata (1.500mg), hondroitin-sulfata (1.200mg) uz dodatnih750 mg MSM-ai 250mg vitamina C na dozu od 118mL. U kombinaciji glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, vitamin C i MSM pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promjena. Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari prirodnog izvora i smatraju se izuzetno sigurnima.

Preporučena dnevna količina 0,5 dl.Glucosamin i chondroitin supstance su koje se prirodno nalaze u sastavu hrskavice!

Starenjem se, gube i pojavljuje se mogućnost različitih degenerativnih bolesti kao što su: osteoporoza, osteoartritis, reumatoidni artritis te različiti bolovi u kostima…

Oralnom nadoknadom glucosamin sulfata i chondroitin sulfata osigurava se ponovna izgradnja istrošene hrskavice, vraća se elastičnost i pokretljivost zglobova te smanjuje upalne procese u organizmu.

Methyl sulfonyl methan je organski sumpor, koji djeluje protuupalno, sprječava bolesti i grčenje mišića, te smanjuje upalu u organizmu i mišićima.

Muće Vas osteoporoza, reumatoidni artritis i bolovi u kostima.

Riješite problem sa bolovima u tijelu na prirodan način pomoću 100% prirodne Aloe Vere, obogaćene glucosamin sulfatom, chondroitin sulfatom i methyl sulfonyl methanom.

Forever freedom, je napitak  s okusom naranče, dodatkom fruktoze i hondroprotektiva:
glucosamin sulfata (GS)
chondroitin sulfata (CS)
methyl sulfonyl methana (MSM) rješenje je za razne oblike bolesti i oštećenja zglobova, kostiju i cjelokupnog skeleta.


 

forever fredom


Cijena pojedinačnog proizvoda 1l Forever Freedom 353,41 kn

POGODNOST: Naručite pakiranje 3 x Forever Fredom , i ostvarite popust od 15%
 platite 901,20 kn ( umjesto 1060,23 kn )

Napomena:

Kompanija Forever Living Product je veleprodaja te nije moguće naručivanje pojedinačnih proizvoda putem web shopa!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod ili akcijsku ponudu molimo vas da me kontaktirate putem e-maila damirfucek.flp@gmail.com ili na telefon iz+385/99 2170 395


Napomena

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *