Aloe Vera

10 razloga zašto voljeti Aloe Vera Gel

10. Aloe Vera nije testirana na životinjama

Forever Living Product je protivnik testiranja na životinjama i posvećen tome da se testiranje ne odvija ni u jednom dijelu njegovog opskrbnog lanca. Ponosni smo što nas je akreditirao Leaping Bunny Program, koji osigurava da se testiranje na životinjama nije desilo ni u kojem stadiju proizvodnog razvoja. Za više informacija o Leaping Bunny Programu, posjetite leapingbunny.org.

9. Aloe Vera potiče zdravu probavu

Aloe Vera pomaže izvući maksimum iz hrane koju volite jesti – ima prirodnu sposobnost čišćenja koja pomaže probavnom sustavu razgraditi hranjive tvari, koje se potom apsorbiraju u krvotok, dok u isto vrijeme potiče razvoj zdravih bakterija.

8. Aloe Vera ima brzinski umirujući učinak

Jedan od najčešćih razloga upotrebe Aloe jest ublažavanje posljedica prekomjernog izlaganja suncu. No, jeste li znali da Aloe umiruje manje opekline, posjekotine, ogrebotine i druge vrste iritacije kože? Iskušajte Aloe First® Spray koji će djelovati umirujuće čak i na osjetljivoj koži.

7. Aloe Vera poboljšava imunitet

Aloe Vera sadrži jedinstvene polisaharide i druge hranjive tvari koje pomažu poboljšanju imuniteta.

6. Aloe Vera održava vaše zube i desni zdravima

Svi volimo blistavi, zdravi smiješak. Aloe Vera je nevjerojatno korisna za vašu usnu šupljinu i zubno meso. Dnevno korištenje Forever Aloe Vera Gela® pogodno je za održavanje oralne higijene. Forever Bright® Toothgel sadrži isključivo najkvalitetnije sastojke, uključujući prirodni okus peperminta i zelene metvice, koji će u vašim ustima ostaviti osjećaj čistoće i svježine.

5. Aloe Vera je odlična u borbi protiv starenja

Aloe Vera sadrži materijale koji “nadograđuju” kožu, pomažu pri održavanju njezinog zdravlja i sudjeluju u borbi protiv starenja. Uz navedeno, sve Foreverove linije za njegu kože spajaju znanost i prirodu kako bi uvećale povoljne učinke Aloe. Infinite by Forever™ firming serum novi je favorit među proizvodima – sadrži jedno od najvećih otkrića znanosti na području njege kože, koje oponaša njezine prirodne procese kako bi poboljšalo njezinu elastičnost i visoku koncentraciju Aloe.

4. Mnogi naši proizvodi imaju košer i halal certifikat

Volimo što naši proizvodi služe ljudima različitih kultura diljem svijeta, stoga smo ponosni ponuditi selekciju proizvoda koji imaju košer i halal certifikat. Košer proizvodi moraju zadovoljiti rigorozne standarde kvalitete i čistoće, upravo zato smo ponosni što mnogi naši proizvodi spadaju u tu kategoriju. Halal proizvodi se također moraju pridržavati strogih standarda i provjera kvalitete. Forever je ponosan što može istaknuti simbole ovih certifikata na mnogim proizvodima.

3. Naša Aloe prva je primila IASC (The International Aloe Science Council) pečat konzistentnosti i          čistoće

The International Aloe Science Council (Internacionalno povjerenstvo znanosti Aloe) ili IASC, osnovano je 1981. kako bi osiguralo provođenje etičkih praksi u industriji Aloe Vere. Foreverovi Aloe Vera proizvodi prvi su dobili IASC pečat odobrenja za ispunjavanje uvjeta konzistentnosti i čistoće.

2. Kvaliteta nam je prioritet

Marljivo radimo na tome da izvučemo samo najbolja svojstva iz Aloe. Jednom kada Aloe dospije do naših pogona, prolazi stroge testove kvalitete. U konačnici, Forever izvede preko 1,5 milijuna testova kvalitete godišnje, što znači da svakih 20 sekunda napravimo jedan test!

1. Vlasnici smo cijelog procesa od po četka do konačnog proizvoda

Od plantaže do pakiranja proizvoda – sve radimo sami! Na plantažama s ljubavlju brinemo o 50 milijuna biljaka Aloe, a lokalni farmeri hrane biljke te ručno i s ljubavlju beru dozrele listove. Unutar nekoliko sati od berbe pažljivo odvajaju moćni Aloe gel od lista, osiguravajući tako da hranjivi sastojci gela dođu do vjernih potrošača.


Aloa Vera gel - Akcijska ponuda


Napomena:

Kompanija Forever Living Product je veleprodaja te nije moguće naručivanje pojedinačnih proizvoda putem web shopa!

Ako želite naručiti pojedinačan proizvod molimo vas da me kontaktirate putem e-maila damirfucek.flp@gmail.com ili na telefon +385/99 2170 395

Ili jednostavno ispunite obrazac pa ćemo Vas kontaktirati!Napomena

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *